Velkommen til KONCEPT

Butler Matrix

En Butler-matrix er en type beamforming-netværk, der bruges i antenne-arrays og phased array-systemer.Dens hovedfunktioner er:

Butler Matrix 1

● Strålestyring – Den kan styre antennestrålen til forskellige vinkler ved at skifte indgangsporten.Dette gør det muligt for antennesystemet at scanne sin stråle elektronisk uden fysisk at flytte antennerne.
● Multi-beam formation – Den kan føde et antennearray på en måde, der producerer flere stråler samtidigt, hver peger i en anden retning.Dette øger dækningen og følsomheden.
● Stråleopdeling – Den opdeler et inputsignal i flere udgangsporte med specifikke faseforhold.Dette gør det muligt for det tilsluttede antennearray at danne retningsstråler.
● Strålekombinering – Stråleopdelingens gensidige funktion.Den kombinerer signaler fra flere antenneelementer til en enkelt udgang med højere forstærkning.

Butler-matricen opnår disse funktioner gennem sin struktur af hybridkoblere og faste faseskiftere arrangeret i et matrix-layout.Nogle nøgleegenskaber:

● Faseforskydningen mellem tilstødende udgangsporte er normalt 90 grader (en kvart bølgelængde).
● Antallet af stråler er begrænset af antallet af porte (N x N Butler-matrix producerer N stråler).
● Stråleretninger bestemmes af matrixgeometrien og faseinddelingen.
● Lavt tab, passiv og gensidig drift.

Butler Matrix 2Så sammenfattende er hovedfunktionen af ​​en Butler-matrix at føde et antennearray på en måde, der tillader dynamisk stråleformning, strålestyring og multi-beam-funktioner gennem elektronisk kontrol uden bevægelige dele.Det er en muliggørende teknologi til elektronisk scannede arrays og phased array-radarer.

Concept Microwave er en verdensomspændende leverandør af butlermatricen, der understøtter multikanal MIMO-testning for op til 8+8 antenneporte over et stort frekvensområde.

For flere detaljer, besøg venligst vores web: www.concept-mw.com eller send os en mail på:sales@concept-mw.com.

Butler Matrix 3


Indlægstid: 20. september 2023